Les Girouettes

23 04 2014

Spectacol susţinut în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Licean Francofon (ediţia a XII-a, Belgrad, 17-19 aprilie 2014)

foto: Darius Scurtu

 


Acțiuni

Information

3 responses

27 04 2014
Chelaru Bianca

Superb! Am avut ocazia sa vad spectacolul Hairstyling de la Sinagoga. Sunteti foarte buni, iar Razvan Barbos e un super actor. Va rog sa ii transmiteti din partea mea sa nu se lase niciodata de actorie. Inca o data felicitari!

Apreciază

27 04 2014
27 04 2014
Răzvan Bărbos

Bianca, îţi mulţumesc mult. Ca printr-o minune am ajuns să fac şi eu parte din trupa de teatru. De ce am răspuns afirmativ? Simplu, deoarece pentru mine teatrul e o formă de relaxare. E ca şi cum aş sta o după-amiază cu prietenii sau cu familia, încercând să aflu mai multe despre personajul pe care îl interpretez, reuşind să descopăr ceva nou la fiecare repetiţie, să aflu lucruri noi despre mine însumi. Corintul e un experiment, o încercare de a putea vedea şi această parte a artei, parte extrem de captivantă şi de complexă din care am învăţat ulterior extrem de multe. Înainte de Corint nu am avut nicio legătură cu teatrul, şi pot spune că astfel am intrat pe un teren virgin pentru mine. Ceea ce pot să mai adaug este că teatrul va rămâne o iubire pe viaţă, va rămâne spaţiul unde m-am descoperit pe mine.

Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: