Gong!

9 12 2008

h

Luni, 15 decembrie, ora 18.00, la Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” din Bistriţa, trupa Corint va juca Hairstyling, spectacol „umblat” prin lume, la festivaluri internaţionale de teatru francofon: în 2005 se juca la Roche sur Yon (Franţa), în 2006 la Pecs (Ungaria), iar în 2008, la sfârşitul lunii noiembrie, la Quartu Sant’ Elena (Sardinia – Italia). Ultimul festival a avut caracter competitiv, iar trupa Corint s-a ales cu Premier Prix (vezi şi mesagerul, citynews) şi cu prieteni din Sicilia, Sardinia, Franţa, Spania…


dscf3427


Mulţi au văzut Hairstyling la Bistriţa, atât varianta în limba română, cât şi cea în limba franceză (prezentată pentru prima dată la Arad, în 2004), cu distribuţii diferite, dar în aceeaşi cheie comică specifică lui I. L. Caragiale, ale cărui texte se află la baza scenariului unei piese care se apropie de realităţile lumii contemporane, prin atmosfera creată de costume, decor, muzică, frizuri…


hairst1 hairst2

hairst3 hairst4

hairst5 hairst6

Despre cum a fost în Sardinia, îi lăsăm pe călători să-şi răspândească legendele. Urma trecerii lor pe acolo e undeva în Marea Mediterană şi în amintirea unor costume populare sarde.

h_ro_dec_08

Cei care vor să (re)vadă Hairstyling, pot să se programeze pentru „universul coafurilor de calitate”, cu un preţ rezonabil: 3 lei şi o oră din viaţă.

Vă aşteaptă în „salonul de coafură”: Veta şi Ziţa (Mihaela Zegrean şi Bianca Hedeş), Iordache (Paul Cioşan), Madame (Eliza Bondane), Ţâca şi Crăcănel (Paul Bondane), Miţa (Roxana Ţarcă), Hapurian şi Plasturidi (Alexandru Bîrsan şi Andrei Bîrsan), Pampon (Sergiu Inţa), Georgeasca (Ioana Moldovan), Nae (Dan Pătraşcu), Cichitta şi Didina (Mădălina Hurubă), Radioul (Dan Vamanu).

Regia: Toma&Toma

În deschiderea spectacolului, invitată de onoare a trupei Corint:
Formaţia de dansuri medievale NOSA a Asociaţiei Culturale Bistriţa Medievală
coregrafia: Alina Taloş

dans_mediev1

Reclame

Acțiuni

Information

2 responses

15 12 2008
alinutza

foarte tare spectacolul! felicitari tuturor! roxana, no comment…:*:*:*

Apreciază

18 12 2008
gabriela

(Ma) bucura faptul ca exista si astfel de tineri in orasul nostru care fac un lucru si-l fac foarte bine.Mi-a placut piesa si va felicit ca ati reusit sa tineti captata atentia publicului ,care a ras la replicile siropoase.Va felicit si pentru prestatia scenica,importanta acordata detaliilor vestimentare, pentru decor,si nu in ultimul rand ovationez coordonatoarele voastre.Va doresc tuturor sa ajungeti mari actori si sa jucati pe marile scene ale lumii.Succes!
P.S:Asteptam sa jucati si piesa”Sept,huit” la Casa de cultura.

Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: